30/1

God morgon:) sitter och skriver från mobilen nu.. Blir kanske inte så jätte bra men det får vi se:) helgen blev ingen jätte hitt, inte alls! Fredagen hade dom fest i 4:an men Maria drog dit, älskade Joakim drog oxå över dit dock bara en timme. Själv låg jag inne i min säng.. Då man ej kände sig speciellt välkommen ändå. Igår drog alla ut på krogen, fick inte ens frågan om jag ville med.. Blev rätt irriterad över det. Men hade min älskling här vilket var mysigt:) nu blir det träning senare idag.. Om jag ej bangar ur men det Tror jag inte att jag gör..:)

28/1

SAtt och kollad eigen gamla bilder jag laggt ipp på bloggen, oh o kände bara för att slänga upp denna...
vet inte varför men men(;
ursch just nu är jag inte alls sugen på att träna idag, men borde nog göra det ändå, jag vet inte... mår illa för att ajag är hungdrig, men får väll se hur det blir, får ju inte sluta träna  bara för jag har träningsvärk:P
MEn tränade ju igår, o räcker väll med varannan dag? men ksa försöka ta mig i kragen o komma ner till gymmet idag, annars blir det  på söndag... Måste ju hinna emd att städa mitt rum, och få bort alla ölflaskor och liknande någon dag, torka upp ölen som åkte ut under min säng och sådant( lite äckligt att jag inte haft tid att ta bort det, så därför är det dax) HELA RUMMET BEHÖVER EN STORSTÄDNING :D


28/1 Träningsvärk!!

har fetaste träningsvärken, eller så farlig är det kasnke inte, bara jag som är lite mesig? :P
blir träning idag igen, får se vad det blir denna gång igår körde jag mage, rygg samt ben...
aja nu är fet fika:D

27/1 Torsdag

var ett tag nu igen sedan ajg skrev, inte ritkigt haft tid eller ro att skriva...
varit rätt rörigt om varannat här borta..
Fredags, var bra till en början sedna spårade allt ur, o därav det blev lördagen en pissdag... söndagen var lite bättre... Sedan har det fortsatt så, idag känns det mesta bra... tror jag, har dock inte orkat känna efter- vilket nog är lika bra (:
och för den delen kommer min kära lilla Joakim hit idag, o stannar tills på måndag, ska bli grymt mysigt:)
Fortfarande osäkert vad som händer i helgen, men de tåterstår att se, hehe, får berätta om det senare, när jag vet hur allt blir eller redan efter helgen :)

I vanlig ordning sitter jag o förösker plugga nu, men funkar ej så bra, ska skriva en Haiku samt tanka dikt, men är inte alls på "dikt humör", mer partyhumör faktiskt, vi får endå sluta snart, känns onbödigt att börja grubbla över en dikt nu, som jag ändå inte kommer hinna bli klar med..  Så skriver lite här istället.

Mia har fortfarande strul med CSN, vill bara skjuta dom jävlarna, hon får inga pengar, hon måste vänta till tom vecka 9 innan hon kan söka igen.. och SOC får hon inte tag på heller, så vi har lite småknapet med pengarna..
Dock har jag en underbar pappa som har hjöälpt till med pengar nu denna månaden, samt Marias mamma har varit underbar hon med o hjälpt till, så vi går runt iallfall. Jag får mitt Studiebidrag på måndag, undar hur jag ska klara mig fram tills dess, vi är två rökare, som dlear på cigg och pengar, mat.. ja de mesta faktiskt... O vi har nio cigg kvar i denna stund då ajg skriver detta, vi får snålröka som fan, hoppas min kära joakim har cigg iallfall, så inte han oxå behöver röka på oss( vilket han iofs aldrig typ har gjort). Hoppas dock att vi får lite pengar innan helgen så vi kan ta o handla lite mer mat kanske?, och cigg... Vi köpte två peket emd löstobak i förra veckan, i fredags om jag itne mins fel, men dom tog slut jäääääääävligt snabbt... var nog i måndags eller något... fast ja vi lyckades nog hälla ut tobak i hela jävla huset, eftersom vi tillebörjan misslyckades helt med att rulla egna, men funderar på om vi ska köpa mer löstobak är ju iallfall lite billigare :P (:

Emma stirrar på mig just nu, hahah orkar ej skriva mer pga henne :O

21/01-11 - saknar.

 ouff, sitte roch förösker plugga igen... skolarbetet ska lämnas in idag...
men det funkar inte så jätte bra, haha, måste slita tummen ur röva och styra upp detta nu..

 kan ju inte påstå att jag inte saknar lilla hejjan... saknar henne massor:(



 måste plugga vidare nu, föröska iallfall (: ♥


20/1 -11

Sitter o försöker plugga, men gav upp och tycker jag är färdig..
haha, ja jag är extremt trött kan man nog säga:P
Ska nog skriva ut det jag har skrivit, och sätta in det i pärmen så jag hinner få in det i tid.. sedan blirre stprstädning i huset ikväll, det är sagt så iallfall.. men det får vi väll se hur det blir emd detfe ftersom det är INTE passar framförallt för en person i huset... h*n har för mycket annat och göra, haha jo vist tjena vi bor i skogen o det är dött här..
orkar typ inte skriva något vettigt just nu... tar det nog senare isofl...
eller ne eftersom jag inte har något internett..
ska föröska lösa det.. sen...
ne en bra låt iallfall, som spelas om och om igen :D ♣


7/01-11

 har inte haft tid att kolla in bloggen på ett tag, och enu mindre uppdatera.. var dööö länge sedan!!
- Sedan kollade jag in nu, i statestiken, såg jag att det fortfarande är folk som kollar in ..
så några rader måste jag ju skriva:)

Har varit hemma nu över jul och nyår, kom hem den 22 december.
Sedan kom min kära pojkvän upp till sthlm och hälsade på mellan den 27/11 - 4/1, var  super mysigt och trevligt(:
Plus fick suuuuuuuuuper snugga underkläder utav pälsklingen, röda spets underklläder, får föröska lägga upp bild på dem sedan.
Samt så fick jag en super söt julklap utav Joakim's(som killen heter) lillebror, ett par örhängen. Så extremt gulligy gjort utav honom, blev grymt glad så klart över båda dom julklapparna! ( även alla andra jag har fått)!!

Har även lurat ned Maria till skolan så ohn ska börja plugga nere i dom smålänska skogarna med mig(:
så vi bär av ned måt  småland igen på söndag vid 2 tiden..

Ne nu blirre en rökpaus...






Någon skillnad på bilderna från när man va liten o sedan en anan lite nyare:P ??

Love(:


RSS 2.0